QUAN ET RECONEIXEN LA FEINA BEN FETA

Enguany el Consorci de Barcelona ha convocat el Primer Concurs de Bones Pràctiques TIC amb l’objectiu de promoure el bon ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i les Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement i presentar experiències educatives innovadores dins la pràctica docent. Avui hi ha hagut l’acte d’entrega dels premis i nosaltres hem obtingut el 1r Premi amb el projecte que hem treballat durant el primer trismestre Aprenem amb la història de l’escola.

Aquest reconeixement ens ha fet molta il·lusió i ja friso per veure demà la cara que fan els nostres alumnes quan els hi expliquem. Estaran molt contents i segur que se sentiran encara més orgullosos de tota la feina feta, de tot el que han après i de com han treballat.

This entry was posted in PRIMARIA, TIC. Bookmark the permalink.