QUAN ELS ALUMNES PRENEN LA PARAULA

Avui, 22 de maig de 2012, ha estat un dia especial a l’escola ja que amb els alumnes que han volgut hem debatut, parlat i treballat sobre l’escola que volem.

D’ells han sortit escrits i lemes que són un clar exemple de l’escola que volen, i tots junts els hem llegit els uns davant els altres i hem omplert la tanca de l’escola amb els murals que han confegit.

Un dia per no oblidar i per aprendre com és d’important compartir, parlar i defensar allò en el que un creu.

Text fet pels alumnes de 6è de l’escola Collaso i Gil:

“L’escola que ens agradaria tenir és una escola moderna, amb aules grans i amplies i          amb molt material escolar. Que hi hagi espais per poder fer diverses activitats: teatre, música… Cada alumne ha de tenir un ordinador per poder treballar diversos projectes i cada aula una pissarra digital, i que això ho tinguem des del setembre.

Que a les classes hi hagi menys de 25 alumnes perquè les mestres ens puguin ensenyar      millor.

Volem mestres fixes i de substitució. Que quan la mestra estigui malalta en vingui una       altra des del primer dia i fins que es posi bona.

Volem aules d’acollida perquè els nens i nenes que acaben d’arribar puguin aprendre a       parlar i escriure en català. També volem aules especials pels alumnes amb més necessitats perquè puguin aprendre millor i estiguin més ben atesos.

Volem que l’ escola tingui beques per tot l’alumnat que ho necessiti.

Volem una escola sencera, no retallada!!!

Escolteu els alumnes…

I com que una imatge val més que mil paraules…

 

This entry was posted in EDUCACIÓ, ESCOLA. Bookmark the permalink.