NOVETAT: ESCOLA D’HIVERN DE WEBQUESTCAT

Com cada any ha començat un nou curs escolar i davant nostres tenim el repte de tirar endavant un o diversos grups d’alumnes.

A WebQuestCat som conscients de la situació complicada que estem vivint no només econòmicament sinó també en l’ambit educatiu. És per això i perquè som conscients de la gran responsabilitat que com a docents tenim amb els alumnes, que us oferim, per primera vegada una Escola d’hivern, amb diversos cursos: alguns gratuits, d’altres de pagament, amb l’objectiu que poguem seguir reciclant-nos i seguir millorant així la qualitat del nostre ensenyament.

Tots els continguts d’aquests cursos responen a la nostra manera d’entendre l’educació: la tecnologia ha d’estar sempre al servei del desenvolupament de les competències bàsiques. Posem èmfasi en la metodologia, una metodologia de construcció del coneixement mitjançant la realització de tasques, projectes innovadors, webquestes, resolució de problemes i recerca que els alumnes duen a terme de forma col·laborativa.

Apunteu-vos-hi

escola d'hivern

This entry was posted in EDUCACIÓ, FORMACIÓ. Bookmark the permalink.