20 ANYS DEL TEB AL RAVAL

Avui , en el  Casal de Barri Folch i Torres del  Raval, s’ha dut a terme l’acte central de la celebració del 20è aniversari de l’associació de joves TEB.

Els qui treballem al Raval sabem la importància que hi hagi associacions, casals, escoles, instituts… que s’impliquin amb la gent que viu al barri, i que juntament amb els veins tirin endavant projectes que ajudin a millorar tant el barri com la situació  de les persones que hi viuen.

Certament, com ha explicat l’Anna Pérez en l’acte de benvinguda, el barri ha canviat molt, malgrat això segueix necessitant la implicació de totes les entitats del barri per seguir tirant endavant i superar les dificultats que tot i el pas del anys hi segueixen havent: condicions higièniques deficitàries, vivendes sense les condicions necessàries per ser habitades, dificultats econòmiques dures…

Des d’aquest modest bloc vull felicitar al Teb, a la gent que un dia el va sommiar i el va fer realitat, a la gent que avui hi treballa i als joves que l’han fet i el fan possible cada dia, ja que sense ells els Teb no seria. I felicitar-los perquè  des de la implicació, el treball i la lluita ajuden a fer  d’aquest barri un barri millor i més digne, on infants, joves i adults troben el suport i la força per seguir endavant.

MOLTES FELICITATS I DESITJO QUE D’AQUÍ A 20 O 30ANYS TORNEM A VIURE UNA NOVA CELEBRACIÓ!

Podeu seguir tot l’acte i la xerrada del Jordi Adell al Twiter #20anysteb

 

This entry was posted in General, RAVAL, SOCIETAT. Bookmark the permalink.