MOBILITZACIÓ PER LA LLENGUA

som escola

En resposta a l’esborrany de llei d’educació que es va presentar ahir a Madrid, la plataforma Somescola fa una crida a concentrar-se a la Plaça de Sant Jaume aquest dilluns 10 de desembre a les 18,30.

La plataforma Somescola considera que la reforma educativa que ha plantejat el ministre José Wert s’inspira en les aules del franquisme. “Aquesta llei ens retorna a un passat predemocràtic“, ha afirmat el col·lectiu, que ha cridat el país a mobilitzar-se en defensa de l’escola en català i ha carregat novament per l’ofensiva contra la immersió lingüística i el “control doctrinal” de l’educació. (Vilaweb)

Els directors de Primària i Secundària han escrit una carta de rebuig a la reforma proposada per Wert perquè ja n’hi ha prou d’aguantar i callar.

És important que en aquests moments tant difícils i crucials per al nostre país tots anem units i fem pinya per defensar la nostra llengua, les nostres institucions…la nostra cultura!

Tots junts tenim molta força, només cal recordar aquest darrer 11 de setembre.

 

This entry was posted in EDUCACIÓ, SOCIETAT. Bookmark the permalink.