PREMIS DEL CICLE SUPERIOR PER A L’ESCOLA

Aquesta setmana l’escola Collaso i Gil ha rebut dos premis fruit de la feina feta amb els nens i nenes de Cicle Superior.

X Premis el CAC a l’escola (premis organitzats pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya)

Durant bona part del primer i segon trimestre i fruit del treball fet sobre el còmic,  els alumnes de cinquè van estar treballant en l’elaboració del guió, gravació i finalment edició d’un curt ambientat al nostre barri: “Tintin al Raval”.

Amb aquest curt hem obtingut el 2n Premi en la categoria de Primària (Cicle Mitjà i Superior).

Les mestres que ho hem tirat endavant estem molt contentes i satisfetes amb la feina que hem fet, però sobretot ens sentim molt orgulloses dels nostres nens i nenes, de com han treballat, de tot el que han après, de la paciència que sovint han tingut a l’hora de gravar o editar, i de les ganes i entusiasme que han posat en tot moment.

III Concurs de Bones Pràctiques TIC

Durant el tercer trimestre, al Cicle Superior, hem treballat la vida i l’obra de Salvador Espriu. Partint de la web “Qui és Salvador Espriu?”  hem creat una revista digital multimèdia on mostrem tota la feina fetapels nostres alumnes “Sinera a l’Osalloc“.

Amb aquest treball hem rebut també un 2n premi , el del III Concurs de Bones Pràctiques TIC.

Avui, tornant de recollir el premi amb els nens i nenes que han vingut, parlàvem de com és d’extraordinari guanyar dos premis en un curs, del valor que això  té, de tota la feina que hem fet, del que hem après aquest any,… realment ells estan tan satisfets i contents com nosaltres, les mestres.

Sense els nostres alumnes tot el que hem fet hagués estat senzillament impossible.

Escolteu i mireu amb quina seguretat i alegria van a recollir el premi del CAC dues de les nostres alumnes en representació de la resta dels nens i nenes del curs:

Imatges dels dos actes:

This entry was posted in EDUCACIÓ, ESCOLA, TIC. Bookmark the permalink.