UN LIPDUB PER ACOMIADAR ELS DE 6è I EL CURS

Com cada any a l’arribar a final de curs una promoció sencera marxa de l’escola, són els alumnes de 6è de primària i, com cada curs,  toca als alumnes de cinquè preparar-los un regal “sorpresa” com a comiat. Enguany ens tocava a nosaltres.

Vam pensar de fer-los un Lipdub, així que ho vam proposar primer a unes mestres de l’escola, i seguidament al claustre de professors. Teníem clar que sense la implicació de tothom no podíem tirar endavant aquest projecte.

Vam buscar informació a la xarxa de com fer un lipdub, vam idear un artilugi per aguantar la càmera i no haver-la de dur a pols, vam pensar les músiques…

Els alumnes de 5è de seguida es van entusiasmar, de la mateixa manera que la resta de l’alumnat de l’escola (és clar, els més grans no, no n’havien de saber res).

Cada curs va decidir la seva “coreografia” (que havia de ser senzilla) i cada cop que els de 5è assajavem un curs o altre s’afegia per tal que sortís bé.

Tota l’escola va treballar durant 15 dies en aquest regal conjunt de comiat. Era el regal de tota l’escola als de sisè. Mestres i alumnes tots junts fent pinya en un projecte comú.

Per als alumnes de cinquè ha estat una experiència innoblidable, a banda que han hagut d’assumir responsabilitats que de ben segur els han ajudat a créixer: ser el fil conductor del lipdub, estar al “seu lloc” cada cop que assajàvem sense la supervisió de cap mestre, ajudar als més petits tant en el moment dels assajos com en el moment de la gravació…

Al llarg de la vida escolar hi ha molts moments compartits per la comunitat escolar, de ben segur que aquest n’és un d’ells. El 29 de maig va ser el dia definitiu, els de sisè havien marxat, l’escola era totalment nostra per unes hores, uns moments que quedarien enregistrats en aquest lipdub.

Així doncs, aquí teniu el comiat dels de sisè que a la vegada és el tret de sortida de les vacances d’estiu. Gràcies al claustre de mestres de l’escola Collasao i Gil, als grups d’alumnes que amb el seu entusiasme ho han fet possible i gràcies als 50 alumnes de cinquè que s’hi han bolcat amb tantes ganes i confiança en què era possible fer-ho bé.  

This entry was posted in EDUCACIÓ, ESCOLA. Bookmark the permalink.