10 anys de Webquestcat

 

 

Ahir es va celebrar a Argentona els 10 anys de la Comunitat Catalana de Webquests.

Va ser un dia emotiu i ple d’activitats: taula rodona, entrega de premis a les webquests finalistes, tallers, presentació de les webquests premiades per part dels seus autors, dinar de germanor i comiat amb una copa de cava.

Enmig de tanta feina de mestres, els alumnes de sisè de l’escola Bernat de Riudemèia d’Argentona van prendre la paraula  i ens van presentar els resultats de la  feina feta a partir de la webquest Itineraris pel nostre poble. Amb la feina els nois i noies van demostrar, un cop més, com viure allò que s’estudia fa que la implicació i l’aprenentage siguin molt superiors a la mera memorització de continguts, a la vegada que aprendre cooperativament forma ciutadans compromesos i responsables.

Felicitats a tothom per una jornada tan rica!

Per veure les piulades de la jornada cliqueu!

 

This entry was posted in FORMACIÓ, General, SOCIETAT, WEBQUEST. Bookmark the permalink.