JORNADES DE WEBQUESTCAT…RECORDANT LA CARME BARBA

Després del sotrac que ha estat la pèrdua de la Carme Barba,  la gent de WebquestCat ens tornem a posar en marxa tot preparant dues jornades per aquest 2015:

Homenatge a la Carme Barba, “Una altra escola és possible” que tindrà lloc el dia 25 d’abril de 2015 a l’ICE de Sant Pau.

2n Concurs de Webquestes, Premi Carme Barba, que es durà a terme en el marc de la Sisena Jornada de webquest a una data encara a determinar durant el mes de novembre de 2015. La data límit per presentar les webquestes serà el proper 24 de juliol.

Us encoratgem a tots i totes a participar-hi i ajudar a fer  que aquestes dues Jornades siguin tot un èxit i una empenta per a la introducció i treball de les webquests a l’escola, perquè…Una altra escola és possible!

homeatgeCarmeBarba

This entry was posted in EDUCACIÓ, General, WEBQUEST. Bookmark the permalink.