HOMENATGE A CARME BARBA

El dissabte 25 d’abril vam dur a terme La Jornada Homenatge a Carme Barba. Va ser un acte molt emotiu, ple de records, de lliçons apreses i de posar la mirada en el present i en el futur per teixir camins cap a una altra escola perquè, com deia la Carme, una altra escola és possible!

Com va dir el Sebas, la Carme era la nostra mare, la mare de la família de Webquestcat. Després de l’homenatge vam sortir amb forces renovades per fer possible un somni, construir una escola amb ànima!

Mireu la web de la Jornada, escolteu les xerrades, totes elles ben interessants i no us deixeu perdre la lectura del llibre de la carme,Nens de vidre ja que diu molt d’ella, de com era, de com pensava i de com vivia, i ens aporta una mirada diferent cap als infants amb dificultats.

A continuació teniu les fotografies de la jornada

This entry was posted in EDUCACIÓ, General, WEBQUEST. Bookmark the permalink.