Si t’agrada escriure, participa en un concurs i coneix JORDI SIERRA I FABRA

L’última novel·la de Jordi Sierra i Fabra, Els focs de la memòria, gira al voltant d’un secret que s’ha mantingut ocult des de la Guerra Civil. A San Agustín del Valle tothom coneix «La fossa dels Tretze» com el lloc on estaven les restes de tretze milicians afusellats. La sorpresa arriba quan, en obrir-la, es descobreix que en realitat hi havia dotze cossos i no tretze. On pot ser el cadàver que falta? Portada del llibre Els focs de la memoria de Jordi Sierra i FabraAtreveix-te i conta’ns la teva versió. Escriu un relat amb el que penses que ha succeït amb el milicià número tretze. Si ens demostres que hi ha un veritable escriptor dins teu, podràs participar en la presentació oficial d’Els focs de la memòria, al costat de Jordi Sierra i Fabra i, a més, rebràs un regal exclusiu.

Anima’t i planteja la sol·lució a la intriga que conté aquest llibre. Ja pots trobar alguna pista aquí: www.bromerajove.com llegint els capítols d’Els focs de la memòria que trobaràs al racó de lectura. A més, només per participar, entraràs a formar part del Club Bromera Jove.

BASES

  • Podreu participar tots aquells que ho desitgeu, sense distinció d’edat. Els textos seran individuals i el tema ha de ser: «Què va passar amb el cos número 13?».

  • El guanyador del primer premi llegirà el seu relat en la presentació oficial d’Els focs de la memòria a Barcelona i rebrà un exemplar del llibre signat per l’autor.

  • El finalista rebrà un exemplar del llibre també signat per l’autor.

  • Els relats hauran d’estar redactats en la nostra llengua i hauran de tenir una extensió màxima d’un full (2.500 caràcters).

  • A la història, caldrà adjuntar les dades següents: nom i cognoms, edat, adreça, telèfon i correu-e.

  • Podeu enviar-nos els textos per correu-e a premsa@bromera.com amb la indicació «Concurs Jordi Sierra i Fabra» en l’assumpte del missatge.

  • El termini de participació es tancarà l’1 d’abril de 2008. Serà el mateix Jordi Sierra i Fabra qui escollirà el guanyador del concurs que llegirà el seu relat el dia de la presentació.

  • El veredicte del jurat serà inapel·lable i es comunicarà als guanyadors el dia 2 d’abril de 2008, Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil.

  • Tant el text guanyador com el finalista es penjaran en la web www.bromerajove.com. Tots els que hi participeu, entrareu a formar part del Club Bromera Jove. Així podreu estar al dia dels concursos, les primícies i les propostes més interessants de Bromera.

Participa!

No t'ho perdis !!!!