NOVETATS PER NO PERDRE’S

Tercera part de Septimus

Septimus y el último alquimista / Angie Sage

Silas Heap no hauria d’haver obert aquella habitació sellada del palau… Ara, 500 anys després de la seva mort, el fantasma de la reina Etheldredda ha tornat amb un diabòlic pla.

Tercer volum d’aquesta trilogia.

Luces del norte

Luces del norte / Philip Pullman

Primera novel·la de la trilogia La brújula dorada i que ha traspassat les pantalles de televisió. Lyra posseix un extrany i secret aletiòmetre que l’obligarà a emprendre un increïble viatge per les gèlides terres àrtiques, lloc on reinen els clans de les bruixes i lluiten els ossos polars.

Amic retrobat

L’amic retrobat / Fred Uhlman

L‘arribada de Hitler al poder el 1933 posa punt final a l’amistat de dos companys d’escola. Un d’ells és jueu, l’altre és membre d’una de les famílies més aristocràtiques de Suàbia. Al llarg d’un any ho havien compartit tot, però arriba un moment en què les seves diferències esdevenen insalvables. Trenta anys més tard, sense esperar-ho, es retrobaran novament.

Diario de Marga i Coco

El diario de Marga y Coco / Rosa Mª Vozmediano

Avui faig 14 anys però no és el meu dia. No ho va ser ahir ni crec que sigui demà. I jo, Margarita López, Marga pels amics, sense nòvio a la vista però penjada pel noi més guapo de la classe. Farta que em tractin com si fos petita, em pregunto: què hauré fet jo per merèixer això?

Túneles

Túneles / Roderick Gordon, Brian Williams

Will té una afició molt estranya per un noi de 14 anys: passa el seu temps lliure excavant, buscant tresors perduts. Així descobreix que, sota Londres, existeixen llocs desconeguts, túnels que no consten en cap lloc i portes oblidades durant segles. Però… a on porten?

Sebastian Darke

Sebastian Darke: príncep dels bufons/ Philip Caveney

Sebastian té un problema: és un bufó però ningú no riu mai amb els seus acudits. No té la gràcia del pare, un dels bufons més famosos de la història però està decidit a seguir les seves passes. Per això inicia un llarg viatge a terres deconegudes per oferir el seu servei.

Hugo Cabret

La invenció de l’Hugo Cabret / Brian Selznick

L’Hugo és un noi orfe que malviu amagat en una estació de París. La seva dèria és reparar un autòmat que havia trobat el seu pare i que representa un home assegut a l’escriptori. Quan ja funciona, el noi es queda glaçat. Per què?

Tobi Lolness

Tobi Lolness / Timothée de Fombelle

En Tobi no fa més d’un mil·límetre i mig i forma part del poble que habita el gran roure. La seva família s’ha hagut d’exiliar i després ha estat empresonada i condemnada a mort. Què farà en Tobi per rescatar-los?

Els nostres llibres