el Dia de l’e-participació

e-uropa logo orange

El naixement de les xarxes socials i d’altres eines digitals ha provocat petits -o grans- terratrèmols polítics i ara podem observar com  l’administració -la política i l’administració- se n’ha adonat. Dia a dia van apareixent accions d’open goverment i d’open data.

Benvingudes siguin, tot i que encara són poques.

Fa mesos que treballem amb Telecentre-Europe per a construir un conjunt d’accions que ens permetin fomentar l’accés dels ciutadans als espais polítics europeus. Que les persones tinguin incidència en el que els polítics fan i no només cada 4 anys, sinó de forma continua.

Tenim un repte: el 7 de maig serà la primera de les accions que durem a terme 13 socis en 12 països. Hem escollit aquest dia, el 7 de maig, dos dies abans del Dia d’Europa, com el Dia Europeu de l’e-Participació. I a tots 12 països generarem propostes simultànies per a donar a conèixer les eines en línia que qualsevol ciutadà -que domini l’ús de la tecnologia, es clar- té al seu abast per a la participació democràtica en la política de la UE i fomentar-ne el seu ús.

Què us sembla? Us hi sumeu? Feu-me (nos)  arribar les vostres propostes, que ja les espero amb ganes!

  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
This entry was posted in Blocs by esther. Bookmark the permalink.

About esther

L'Esther és una periodista que es va perdre un dia pel camí del treball de l'educació social, la mediació comunitària i la narració oral de històries. Ara treballa amb les TIC en el sector social. Amb les persones. Aquestes li fan continuar aprenent cada dia una mica més.