Hem arribat al darrer dia!

Sí, ja estem! Tenim uns fantàstics arxius de so, resultat de l’esforç del treball de diferents dies i de la implicació de tots nosaltres. Els volem donar a conèixer al món?

I tant que sí, i per fer-ho cal treballar una miquetona -que no gaire- més. Hem de pujar-los al servidor -en aquest cas al servidor de Ravalnet, tot i que donarem un cop d’ull al servidor de la XTEC si és possible-. Un cop estiguin pujats, els presentarem a través de la secció Resultats d’aquest mateix blog. Aprendrem a fer-ho i amb això haurem completat el cicle. Només caldrà que els doneu a conèixer explicant als vostres alumnes, amics, amigues, companys i companyes el que heu fet. Els blogs -si en teniu-, el web de l’escola -si està disponible- també us ajudaran a presumir de la feina feta.

Trucs:

1.- Sistema automàtic del blog (pujar el recurs i enviar-ho a l’editor) El resultat el podreu trobar a CODE i serà similar a aquest:

<a href=”http://blog.ravalnet.org/aulamediaradio/files/barcelona.mp3″ title=”Barcelona”>Barcelona</a>

2.- Altre sistema: Escriure a la pàgina de code el següent
((nota: elimineu el símbol # perquè el codi funcioni correctament… nosaltres els posem aquí perquè si no… ))

[#audio:http://blog.ravalnet.org/aulamediaradio/files/barcelona.mp3]

El resultat de la funció anterior (eliminant el #) és el següent:

[audio:http://blog.ravalnet.org/aulamediaradio/files/barcelona.mp3]

3.- Un més
((nota: elimineu el símbol # perquè el codi funcioni correctament… nosaltres els posem aquí perquè si no… ))

[#coolplayer] http://blog.ravalnet.org/aulamediaradio/files/barcelona.mp3 [/coolplayer]

El resultat de la funció anterior (eliminant el #) és el següent:

Loading...

4.- També podeu seguir les passes que suggereix l’XTEC (Necessiteu disposar de contrasenya)

Tenim temps, encara? Ah… perquè hi ha alguna coseta més per fer. Podem fer gravacions amb MP3 (sí, sí… aquells aparells que sempre porten a classe els nostres estudiants) i treballar amb elles i tornar a començar el cicle (preparar, gravar, editar i pujar als servidors) La nostra proposta és emprar aquests aparells per tal de fer les valoracions finals individuals del curs (podem ser molt creatius, si voleu… ja us donarem idees si cal) La valoració en grup la podem fer a l’estudi, en format de tertúlia.

I si encara tenim temps… no ens faltaran projectes per fer de la Ràdio per Internet una eina útil, pedagògica, interessant i divertida.

Categories

Arxius

Participeu