INDIGNEM-NOS!

Aquest matí m’he despertat, com molts ciutadans, amb la notícia que interior havia decidit "netejar" Plaça Catalunya. Davant la sorpresa d’aquest esdeveniment hi he anat. La plaça estava acordonada, no s’hi podia entrar ja que tres mossos d’esquadra tapaven cada una de les entrades. La imatge del centre de la plaça eren un grup de joves "els indignats" drets o asseguts sota les poques tendes que els quedaven oferint resistència pacífica.
He anat a treballar esperant rebre notícies del que anava passant (el twitter és fantàstic).

En sortir de la feina, davant de l’escola, hi havia uns joves indignats que estaven penjant uns papers escrits a mà que demanaven "resistència pacífica" i que anessim a les 7 a Plaça Catalunya.

La plaça tornava a estar plena de gent, amb les tendes, les instal.lacions pel menjar, els contenidors per reciclar, i grups de gent preparant el que volien que fos un acte reivindicatiu de resistència pacífica (gent amb flors, bandes de músics, gent pintant-se les mans…), tota una festa per demanar una societat més justa, igualitària i millor.

En contraposició a aquesta voluntat de demanar pacíficament un canvi i més justícia, hi ha hagut l’actuació de la policia que ha estat molt més violenta que el que en felip Puig ha dit a la roda de premsa. I com que les imatges valen més que mil paraules…La resposta de la ciutadania està sent contundent: la Plaça Catalunya de nou plena de gom a gom i cassolades més fortes a Gràcia.

This entry was posted in GENERAL. Bookmark the permalink.