Dec 21

Vota al projecte de Surf Solidari al Marroc

Actualitat, El medi Comments Off on Vota al projecte de Surf Solidari al Marroc

Respect the Sea (Asociación Andaluza de Surf para la defensa del Litoral) ha presentat un projecte solidari amb el Marroc.

L’objectiu es fer una donació de material per la pràctica d’aquest esport i possibilitar el desenvolupament personal, social i econòmic en l’àmbit esportiu i turístic a clubs i joves que no es poden permetre la costosa compra de material.

Aquest projecte es fa en col·laboració amb l’organització francesa Surfeurs Solidaires amb una experiència contrastada en accions de surf solidari al Marroc, Costa d’Ivori o el Senegal

respect the sea

Si vols col·laborar amb aquest projecte vota la seva proposta a la web: http://www.nuez.es/proyecto-social/surfistas-solidarios.html

 

Dec 21

L’Ajuntament impedeix la practica del surf amb bandera vermella

Actualitat, El medi Comments Off on L’Ajuntament impedeix la practica del surf amb bandera vermella

L’Ajuntament de Barcelona aplica la seva “Ordenança de convivència” per igual manera als banyistes que a la pràctica d’un esport nàutic com el surf. El consistori aplica el protocol d’emergència municipal per onades i considera que amb bandera vermella s’ha de prohibir el bany dels banyistes i tractar d’igual manera als surfistes.

Per més informació llegeix aquest article publicat a La Vanguardia:

Los surfistas se quedan sin surfear olas grandes en Barcelona

Si ja no es pot fer surf a l’hivern quan tenim ones? Quan podrem fer surf?

Aquest dissabte passat s’ha organitzat una trobada de surfistes a la platja de Llevant de la ciutat de Barcelona. El motiu era protestar contra la prohibició del surf a les platges de la ciutat quan hi ha bandera vermella.

 

Dec 09

Aquest any 2012 el TEB fa 20 anys!!

Actualitat Comments Off on Aquest any 2012 el TEB fa 20 anys!!

Hola a tothom!

 

En motiu del 20è aniversari de l’Associació per a Joves TEB, hem decidit preparar una sèrie de esdeveniments que s’aniran fent al llarg del proper 2012, però per a fer això, creiem que és molt important comptar amb tota la gent que ha format part d’aquesta gran família durant tot aquests anys.

 

El motiu doncs, d’aquesta missiva, és convidar a totes aquelles persones que estiguin interessades en fer coses guapes i col·laborar, a que vinguin el proper dia 16 de desembre a les 19:00 a la sala polivalent del TEB per començar a posar en comú totes les idees que sorgeixin entre totes i tots i així engrandir la llista d’activitats que se’ns puguin ocórrer.

 

Així doncs, si t’interessa, ja saps que pots venir a gaudir del pica-pica i passi de vídeo que tindrem preparat. També tenim alguna dinàmica preparada per a fer més agradable la reunió i facilitar també la presa de decisions i la recol·lecta d’idees que traurem entre totes i tots.

Salut!!

EQUIP DEL TEB

Nov 17

Record de la ona més gran surfejada

Actualitat, audiovisual, surf d'impacte Comments Off on Record de la ona més gran surfejada

Garrett McNamara fa surf sobre una ona gegant de quasi 30 metres a la costa de Portugal. Impressionant!!

YouTube Preview Image
Oct 26

El surf a l’escola

Actualitat, audiovisual, Tallers Comments Off on El surf a l’escola

Des de Ravalsurf volem felicitar la iniciativa del l’Institut Las Llamas de Santander on s’ha dissenyat per aquest curs un nova assignatura de lliure elecció pel alumnes de 3er d’ESO. Amb el nom “Activitats aquàtiques per a la construcció d’un oci alternatiu, actiu i saludable” es vol fer una formació teòrica-pràctica al voltant de la pràctica d’aquest esport i amb la possibilitat d’ampliar-ho a la vela, el rem… Aquesta iniciativa ha sigut possible gràcies a la col·laboració de diferents entitats esportives, especialment la Federació Càntabra de Surf.

Confiem en veure, cada cop més, com la pràctica d’aquest esport s’incorpora al sistema educatiu formal.

YouTube Preview Image

Us recordem una publicació anterior ja vam parlar El Surf, otra forma de conocer Canarias . on s’explica l’experiència posada en marxa al I.E.S. Cairasco de Figueroa de les Palmas de Gran Canaria. On el món del surf s’ha fet servir de forma transversal per treballar de forma multidisciplinar en diferents assignatures